The big 30!

Posted on 1 Reactie

Soms vraag ik mijzelf af waarom ik geen party planner ben geworden? Het kan niet gek genoeg zijn, maar feestjes tot in de puntjes regelen vind ik toch wel erg leuk om te doen. Vooral wanneer het om SURPRISE feestjes gaat!

Zolang als ik het me kan herinneren, ben ik gek op verjaardagen. Bij elke verjaardag heb je weer een goede reden om een leuke outfit te kopen, cadeautjes uit te zoeken, lekker veel te eten en natuurlijk jezelf heerlijk te laten vertroetelen door de mensen om je heen. Niet alleen mijn eigen verjaardag vind ik leuk om te vieren, ook die van de mensen om mij heen. Want wat is nou het allerleukste van je verjaardag vieren?? Ja precies, het regelen en plannen van deze geweldige mijlpaal!
Ik word echt ronduit gelukkig van feestjes plannen! Ik begin met een klein ideetje wat wel leuk zou kunnen zijn en dan al snel komen er steeds meer ideeën in me op en voor je het weet heb ik een heel zaaltje afgehuurd met muziek en drankjes… Zo begon het dus ook voor de verjaardag van mijn Lover.

Het einde van de twintigers naderde voor mijn vriend en hij moest er niets van weten. 30 worden was toch wel een dingetje. Hij wilde dus ook niet echt zijn verjaardag vieren, maar ja ik vind dat je zo’n verjaardag echt niet zomaar voorbij mag laten gaan. Oftewel, hij had lekker pech. We gaan zijn BIG 30 vieren en dan bedoel ik ook GROOTS vieren!

Het zou een top idee zijn om een dik SURPRISE feestje te plannen voor zijn dertigste verjaardag. Hij zou dan voor het blok gezet worden en het dan uiteindelijk allemaal super leuk vinden, naja dat hoopte ik dan maar!
Voorbereiding is het halve werk, ik bedoel dus het leukste werk. Smoesjes verzinnen, locatie regelen, vrienden, collega’s en familie uitnodigen, muziek uitzoeken, cadeaus verzinnen en beschamende foto’s van zijn 30 jarig bestaan zoeken.

Goed, intussen had ik een leuk eetcafé in de buurt gevonden en stuurde alle familie en vrienden een berichtje dat zij zich allemaal op de dag voordat mijn vriend 30 wordt, om 21uur moesten verzamelen in het café. Dan vieren we zijn laatste dag 29 en om middernacht zullen we met z’n allen zijn nieuw levensjaar inluiden! Inclusief aftellen, vuurwerk en oliebollen;) Nou moest ik alleen nog een smoesje bedenken dat hij ook naar dit café komt…

Uiteindelijk bedacht ik om lekker uit eten te gaan in het eetcafé voor het feestgedruis los zou gaan barsten. Hij had niets door, vond het alleen gek dat we uiteten gingen in een eetcafé ipv een fancy restaurant. Het personeel speelde het spel goed mee en gaven ons een romantisch tafeltje achteraf, ver weg van de deur. Ik stikte van de zenuwen en kreeg geen hap door mijn keel. Ik dacht alleen maar; ‘Straks vindt hij het echt niet leuk en wordt hij nog kwaad ook..’ Fijn al die rampscenario’s in mijn hoofd…

Ik keek de minuten weg, maar ineens was het 21uur en schalde er ‘Echte vrienden’ van BZB door de speakers van het café. Mijn vriend vond dit belachelijk! Hij riep naar mij; “Zijn ze nu aan het schoonmaken met keiharde muziek terwijl wij hier nog zitten?” en zoals het had moeten zijn, kwamen op dat moment al zijn vrienden en familie het café ingerend, SURPRISE!!!!! Hij was helemaal verbaasd en snapte er echt niets van, maar leuk dat hij het vond!
De drankjes vloeide rijkelijk en ook werd er flink gedanst op zijn muziek, maar niet zonder een perfect cadeau. Want hoe kan je dansen zonder dé schoenen die je al zo lang wilden hebben? Zelfs als je 30 bent, ben je niet te oud voor lichtjes in je schoenen!

De verrassing was echt geslaagd! Hij had het totaal niet verwacht en was super blij dat hij toch zo’n mijlpaal had gevierd, zijn BIG 30! Misschien is het een idee om ‘Stylies Partyplanning’ aan mijn onderneming toe te voegen..

Het leven is een feest en moet gevierd worden!

 

1 thought on “The big 30!

  1. Het was een super (goed geregeld) feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *