Over ons

‘Lighten up your style’

Stylies Musthaves is een online lifestyle shop. Door de laatste trends te volgen in Fashion en Interieur, veel te reizen en door zelf creatief te zijn, vinden we de tofste musthaves die je MOET hebben. We worden geïnspireerd door alles wat er op ons pad komt. Alleen jammer genoeg is niet alles te koop;) Dus door soms zelf de handen uit de mouwen te steken, maken we de mooiste hebbedingetjes!

Juli 2017 opende Stylies Musthaves haar deuren van de webshop op het gebied van Lifestyle, Fashion en Interieur. Een lang gekoesterde droom van fashionista Lisanne, oftwel Lies;) van Hattem, een creatieve onderneemster uit de Betuwe.
Jaren heeft Lies in een kledingwinkel in Utrecht gewerkt en daar hielp ze mensen zoeken naar de juiste outfit. Ze liet nooit mensen de deur uitgaan met niet passende kleding. Klanten moesten stralend de winkel uitlopen en vooral weer gezellig terugkomen, al is het maar voor een kletsje;)

Haar missie; een eigen webshop creëren op het gebied van mode en interieur, waar je de waanzinnigste musthaves kunt vinden voor een redelijke prijs en nog belangrijker, de kwaliteit moet TOP zijn. Want iedereen moet de mogelijkheid hebben om er hip en Stylies uit te zien, inclusief het interieur!

Door de dingen te doen in je leven waar je gelukkig van wordt, kunnen je mooiste dromen werkelijkheid worden!

Every day is a Stylies day!